0

Bagel sandwich leveret lige til døren

(4 produkter)

Bestil en lækker bagel sandwich til frokosten på arbejdet, eller når du har fri. Den klassiske bagel findes i mange forskellige udgaver, og vi har fundet et par favoritter til dig. Synes du også, at det er svært at vælge? Sæt tænderne i vores bagel med æg og koldrøget laks, bagel med kalkun og ost, bagel med rejesalat og friske asparges eller vores bagel med serrano, rucola og pesto.

Bestil din bagel sandwich online

Du kan bestille vores bagels hurtigt og nemt fra din computer, mobil eller tablet. Vi leverer fra dag-til-dag på alle hverdage til virksomheder, private, offentlige arbejdspladser, byggepladser mm. Prøv vores nye bagels i dag.

Sortér efter:

Bagel m/ æg og koldrøget laks

49,00 kr.

Vis produkt

Bagel m/ kalkun og ost

49,00 kr.

Vis produkt

Bagel m/rejesalat og frisk asparges

49,00 kr.

Vis produkt

Bagel m/ serrano, rucola og pesto

49,00 kr.

Vis produkt

Levering af bagels i Herning og omegn

Er du sulten efter noget lidt andet end den helt almindelige sandwich? Så er en bagel et rigtig godt bud. Med sin karakteristiske runde form er den let at genkende.

SmørogBrød leverer dine bagels lige til døren. Vi kommer ud med din bestilling til private, virksomheder, byggepladser og mange andre steder i følgende postnumre: 7400 Herning, 7430 Ikast, 7441 Bording, 7442 Engesvang, 7451 Sunds, 7470 Karup, 7480 Vildbjerg og 7490 Aulum.

Der kan forekomme allergener i menuerne, så kontakt os gerne på 97 14 10 24 og oplys os eventuelle allergier. Så tilpasser vi naturligvis din menu efter det.

Hjemmebagte bagels fra SmørogBrød

Vi har gjort alt arbejdet, så du blot skal nyde din bagel sandwich. Hos SmørogBrød er alle bagels lavet med de bedste råvarer og en kærlighed til godt madhåndværk. De små lækre brød bages efterhånden mange steder i verden. De æltes, hæves, formes, koges og bages – inden de nybagte bagels bliver fyldt med de lækreste råvarer.

En bagel sandwich gør det godt ved flere anledninger. Spis den til frokost, på farten eller som den nemme aftensmad efter en lang dag. Den er ofte også et hit os børnene, der elsker den seje konsistens og hullet i midten.