0

Møde/frokost pakker

(3 produkter)

Skal du holde møde eller får du gæster til frokost? Så tag et kig på vores møde- og frokostpakker. I pakkerne får lidt af alt det bedste. Det betyder, at der altid er fire forskellige slags pålæg, vores egne røgvarer og tilbehør. Derudover skal I selvfølgelig forkæles med friskbagt brød og hjemmepisket smør.  

Bestil i dag og få leveret i morgen. Møde- og frokostpakkerne findes i tre størrelser, og hos SmørogBrød tilbyder vi dag-til-dag-levering. Du skal blot bestille inden midnat, så kommer vi forbi med lækre mødepakker imorgen.

Ved oplysninger om allergener kontakt os på 97 14 10 24

Sortér efter:

Mad til møde/frokost 2 personer

229,00 kr.

Vis produkt

Mad til møde/frokost 4 personer

448,00 kr.

Vis produkt

Mad til møde/frokost 6 personer

598,00 kr.

Vis produkt

Sæt dansk smørrebrød på bordet

Får du udenlandske gæster? Måske har din virksomhed inviteret til frokostmøde eller konference. Vi hjælper gerne med et godt måltid, der både imponerer og mætter. Med smørrebrød får du et sikkert hit. 

Smørrebrød er en tidsløs klassisker, som bliver ved med at inspirere og imponere både gæster og i køkkenet. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Derfor kan du hos SmørogBrød både finde de traditionelle anretninger samt nye og innovative forslag. 

Vidste du, at smørrebrød er en af de mest efterspurgte specialiteter op de danske frokostrestauranter? Derfor må du ikke snyde dine gæster for oplevelsen af højtbelagt smørrebrød skabt med omhu og kvalitetsråvarer.

Levering af dine favoritter

Vores møde- og froksotpakker kan bruges både hjemme og på arbejde. Vi anretter det hele, så du kan sætte maden direkte på bordet. For vi spiser også med øjene. Det er derfor vigtigt for os altid at servere mad, der ser indbydende og appetitligt ud. Vi er klar, når du skal imponere.

Har du særlige ønsker til forplejning ved dit møde? Kontakt os på telefon 97 14 10 24 eller e-mail info@smoerogbroed.dk