0

Levering til Herning og nærliggende postnumre

Smørrebrød til erhverv, private, foreninger og byggepladser. Du bestiller og vi leverer smørrebrød klar til servering. Vores smørrebrød bliver leveret i emballage som kan sættes direkte på bordet. Smørrebrødet bliver leveret med en lille ekstra portion havsalt, så du kan altid doserere lidt mere efter ønske.

I øjeblikket leverer vi i Herning og omegn til følgende postnumre: 7400 Herning, 7430 Ikast, 7441 Bording, 7442 Engesvang, 7451 Sunds, 7470 Karup, 7480 Vildbjerg & 7490 Aulum.

Ønsker du at vi udvider og leverer til dig i dit område, så send os endelig en besked via formularen og del dit ønske med os.

Gratis og dag-til-dag levering

Gratis levering når du bestiller for mere end 300 kr. Vi leverer på alle hverdage og bestiller du inden midnat leverer vi næste dag. Vælger du levering mellem kl. 15 og 17:30 og er du ikke er hjemme, stiller vi din levering et aftalt sted.

Emballage

Vores emballage er engangsemballage, og kan derfor smides ud efter brug. Smørrebrødet bliver leveret i en termokasse for at det kan holde sig køligt og frisk længst muligt. Vi anbefaler dog at man serverer sit smørrebrød senest 3 timer efter modtagelsen.