0

De klassiske smørrebrød

(6 produkter)

Vi har samlet en stor håndfuld klassikere, som du sikkert kender og allerede elsker.

Hos Smørogbrød.dk har vi blot opgraderet klassikerne til vores standard. Vi sætter standarden højt, så du ikke skal nøjes. Udseendet og smagen er i en klasse for sig, og skal prøves. Du går aldrig galt i byen med klassikeren, som både vi danskere og vores gæster holder af. Kontrasten mellem det grove brød, søde smør, salte pålæg og farverige tilbehør forfører os alle. Snyd nu ikke dig selv for smagsoplevelsen fra kokken til dig.

Vi leverer alle hverdage til dig, til din fest eller til dit firma.

Sortér efter:

Æg og Rejer

32,00 kr.

Vis produkt

Kartoffel kogt m/ urter

30,00 kr.

Vis produkt

Slagterens Rullepølse

30,00 kr.

Vis produkt

Roastbeef m/ Peberrod

32,00 kr.

Vis produkt

Flæskesteg m/ rødkål & sprødt

32,00 kr.

Vis produkt

Tomat & Mozeralla

30,00 kr.

Vis produkt

Husk, at vi i øjeblikket leverer vores klassiske smørrebrød til Herning og omegn.

Klassiske smørrebrød går ikke af mode

Vores klassiske smørrebrød er tidsløse, dog med tanke på, at man bør turde udfordre sig selv og sine smagsløg med jævne mellemrum. Klassikerne har lige lidt ekstra, som kokken nøje har prøvesmagt og tilpasset til vores smørrebrød. Vi er stolte af vores unikke koncept og vores helt igennem unikke smørrebrød.

Dyrlægens natmad, æg og rejer, slagterens rullepølse. Har du en favorit?

Smørrebrød er synonym med dansk madkultur

Selvom navnet kan volde turisterne en del besvær, er det nu det hele værd. Den åbne sandwich af groft og kernet brød med alskens pålæg i forskellige sammensætninger er et særsyn for mange. Ikke desto mindre er det en af de absolut mest efterspurgte specialitet fra de klassiske, danske frokostrestauranter. For mange turister eller på anden måde gæster i Danmark, er besøget ikke fuldent uden et stykke højbelagt eller to.

Uanset set om dine gæster kommer langvejs fra eller har kendt til smørrebrød hele livet, er det altid en oplevelse at bestille fra SmørogBrød.dk.