Om os

Om vores smørrebrød

Få indsigt i vores unikke koncept og prøv det af på din arbejdsplads, til mødet eller en privat sammenkomst. Vores fornemmeste opgave er at lave smørrebrød, du ikke kan holde fingrene fra. Derfor er alt lavet fra bunden med friske råvarer, der passer til sæsonen. 

Vores smørrebrød er ikke blot meget smagfulde, men også af så stor en størrelse, at de mætter godt. Og så er de en fryd for øjet. Vi gør meget ud af, at smørrebrødet skal se indbydende og appetitligt ud. For vi spiser ikke kun med munden og maven, men i høj grad også med øjnene.

Vi glæder os til at levere lækkert smørrebrød til dig!

Maden, indholdet og oplevelsen

Smørogbrød.dk leverer smørrebrød som er gennemtænkte, velsmagende, lavet med kærlighed og af de bedste råvarer. Vores serveringer er en blanding af traditionelle og innovative anretninger. Vi bestræber os på at gennemtænke vores anretninger, så det er nemt, smagfuldt og præsenterer sig flot og indbydende.

Vores smørrebrød er tænkt og anrettet, så hele smørrebrødet kan spises. Vores smørrebrød måler op til 12-14 cm.

Det danske smørrebrød er stadig et hit

Det grove og kernefyldte, danske rugbrød er kendetegnet for et godt stykke smørrebrød. Her får du fundamentet. Herefter bygges det op med det lækreste pålæg. Byggesten for byggesten bliver det samlet med smør og dressing som mørtel. På toppen bliver klassikerne pyntet med karse, citronryttere og meget andet, så tagryggen tager form. 

Et bygningsværk som dette må du aldrig undervurdere - og slet ikke hvis det laves af professionelle. 

Smørrebrød er et hit i næsten alle aldre. Med sit indbydende ydre bliver vi hurtigt mætte. Variationerne er der mange af - det vil du også se her på siden. OG alle har ét helt særligt stykke, som altid skal med. Dyrlægens Natmad, stegt fiskefilet med remoulade, æg og rejer, slagterens rullepølse, nye kartofler med mayonnaise og purløg eller roastbeef med peberrod 

Sammensæt selv din næste frokosttallerken med frisksmurte smørrebrød. Her får du et sikkert frokosthit derhjemme, på arbejdet, til konferencen eller på byggepladsen. Husk at vi har dag-til-dag-levering i Herning og de omkringliggende postnumre.